RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Скоро на юанях: в мережі висміяли російську купюру з окупованим Севастополем

У соціальних мережах висміяли новину про те, що на російських купюрах номіналом 200 і 2000 рублів з'являться зображення Далекого Сходу і окупованого РФ Севастополя.

Про новi російськi купюри повідомив Tjournal.

Там відзначили, що в онлайн-голосуванні за зображення на купюрах перемогли Севастополь і Казань, але після фінального SMS-голосування на пропагандистському каналі "Росія-1" розклад змінився і замість Казані на купюрах з'явиться Далекий Схід.

Відзначається, що на купюрах з окупированным Севастополем будуть зображені пам'ятник затопленим кораблям і Херсонес Таврійський, а на купюрах з Далеким Сходом — міст на острів Російський і космодром "Східний".

"Севастополь і Далекий Схід з'являться на нових купюрах: Севастополь — на 200 гривнях, а Далекий Схід — на 2000 юанів", — зі сміхом коментують новину в Twitter Дядечка Шу.

"Татари хоч Казань відстояли", "Шо за маячня? На юанях буде серія "міста Сибіру", — коментують інші користувачі Twitter.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у російському Центробанку випустили купюру номіналом 100 рублів з зображенням Криму і Севастополя, але росіяни її брати відмовлялися.