RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Загроза Путіна Україні за візами порадувала його адептів

Заява прес-секретаря президента РФ Володимира Путіна Дмитра Пєскова про те, що російська влада вживе відповідні заходи у випадку, якщо Україна введе візовий режим для росіян, викликала радість у прихильників путінської політики.

Заяву Пєскова оприлюднило РИА Новости.

За словами путінського секретаря, рішення про візовий режим України з РФ ущемляє інтереси простих людей.

Він зазначив, що якщо Україна піде на такий крок, Росія відповість на це якимись рішеннями, які вважатиме необхiдними для відстоювання своїх інтересів.

Які це можуть бути рішення, Пєсков не повідомив.

"Нехай вводять, давно пора. Якщо народу не сподобається, нехай йдуть на майдаун і зносять цю купку прогнилих русофобів", "Правильно! Не варто обговорювати марення божевільних. Але якщо їх випустять із божевільні і стануть прилюдно псувати повітря, доведеться вживати заходів", "Відразу видно, що верхівці влади плювати на свій народ. Нехай їдуть в Гейропу, драять там туалети", "Як набридло це словоблуддя, давно пора зрозуміти, що брати Росії тільки громадяни з паспортами ДНР і ЛНР, а інші хохли нехай ідуть... куди Макар телят не ганяв!", "Самою грамотною відповіддю було б надання всім бажаючим українцям громадянства РФ з умовою обов'язкового виходу з українського і зміни ПМП на російське", — коментують путінці.

Як повідомляв "Апостроф", сьогодні фракція "Блок Петра Порошенко" відмовилася голосувати за введення візового режиму з Росією.

Читайте також матеріал "Апострофа" про те, чому проект постанови про введення віз з РФ не був поставлений на голосування у Верховній Раді.