RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

​Нахабний російський генерал з ФСБ, який побудував незвичайну дачу, обурив мережі

Історія про генерал-полковника російської ФСБ Миколи Козика, який побудував дачу прямо на кордоні Росії з Фінляндією, викликала бурхливий резонанс у соціальних мережах.

Про нахабного ФСБшника повідомив російський опозиціонер Олексій Навальний у своєму Twitter.

Він також опублікував фото генерал-полковника і поділився відео, у якому розповідається про незвичайну генеральську дачу.

На своєму сайті Навальний повідомив, що власником дачі є генерал-полковник ФСБ, заступник начальника прикордонної служби ФСБ РФ Микола Козик. Російський опозиціонер зазначив, що Козик відповідає саме за охорону державного кордону РФ.

"Чувак приватизував шматочок держкордону", — сміється Навальний.

"Ох**нiвший генерал", "Ось звідки по всьому Пітеру продаються фінські санкційні товари. Генеральський гешефт", "Просто він завжди хотів відпочивати за кордоном, але робота така, що не належить", "Закономірний прояв деградації країни, її джерело — путлер, його банда і подібний непотріб, "керуючий" державою. Кадри вирішують все", "Герой не побоявся своїм домом і сім'єю закрити кордон Батьківщини від ворогів. Зібрався служити вічно", "Просто генерал завжди на передовій, на вістрі, на амбразурі — береже підлеглих, піклується... Треба б нагородити орденом Сутулова", — коментують у Twitter.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Навальний показав, як в Росії збирають гроші на бомбосховище.