RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Ажіотаж навколо диверсантів в Криму: з'явилися подробиці про третього фігуранта

Третім затриманим українцем в Криму за звинуваченням у причетності до "диверсійно-терористичної групи" виявився член Всеукраїнської громадської організації "Об'єднання ветеранів розвідки України", капітан другого рангу запасу Володимир Дудка.

Про це повідомляє Crimea SOS.

Журналісти виявили профіль в соцмережі "Однокласники" жителя Севастополя з прізвищем Дудка і такими ж ініціалами, як і у затриманого українця. Проте, як пишуть ЗМІ, його син після спроби журналістів вийти з ним на контакт заблокував повідомлення. Крім того, вчора він не з'явився на роботу і цілий день не відповідав на телефонні дзвінки. Приятелі сина Дудки повідомили, що той вже другий день не виходить на контакт".

Також арешт Володимира Дудки журналістам підтвердили і інші родичі. ЗМІ встановили з відкритих джерел, що він був капітаном корабля радіоелектронної розвідки "Юпітер" у 1997 - 2001 роках, а у 2013 році працював в регіональній громадській приймальні тодішнього глави Міноборони України Павла Лебедєва в Севастополі.

Як повідомляв "Апостроф", стали відомі імена трьох українців, яких РФ звинувачує у причетності до "диверсійно-терористичної групи" української розвідки.