RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Злодій завжди задоволений: Невзоров розповів, чому росіяни щасливіші за українців

Більш високе місце Росії у "рейтингу щастя" в порівнянні з Україною пояснюється тимчасовою окупацією Криму. Таку думку в коментарі "Обозревателю" висловив відомий російський публіцист Олександр Невзоров.

"Той, хто вкрав, завжди щасливіші, ніж той, у кого вкрали Доти, поки його не зловили і не посадили. Потім настає зворотна ситуація. З урахуванням того, що Росія тут торжествує, ніякої загадки тут немає...", - заявив він.

У той же час, на його думку, українці мають набагато більше підстав бути щасливими, ніж у росіян - це здійснена Революцію гідності.

"У Росії так жодного разу не вийшло. Вона завжди одних покидьків змінювала іншими. Ніколи принцип ставлення влади і народу ніхто не змінював", - відзначив публіцист, додавши, що шанс на здійснення революції є і громадян РФ.

Невзоров також підкреслив, що треба з обережністю ставитися до таких досліджень, як складання "індексів щастя". "Взагалі всі ці "опитування щастя" - це, звичайно, чергове збочення Я підозрюю, що з реальністю це має дуже мало спільного", - підсумував він.

Нагадаємо, у 2016 році у "рейтингу щастя", який публікуються за ініціативи ООН, Україна зайняла 132-е місце в світі, в той час як Росія - 49-е.