RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Вони впевнені, що хліб від Путіна: у РФ незадоволені бізнесменом-благодійником

Жителі російського міста Струнiно Володимирській області незадоволені власником магазину, який безоплатно роздає хліб нужденним, оскільки впевнені, що хліб виділяє президент РФ Володимир Путін, а бізнесмен віддає їм тільки його частину.

Про це повідомляє TJournal.

Відзначається, що бізнесмен Мамуд Шавершян, який володіє магазином "Ерік" в Струнiно, безкоштовно роздає хліб малозабезпеченим вже більше восьми років. Власник магазину робить спеціальні талони для нужденних, на кожного він розподілив за десять талонів на місяць. По одному талону можна отримати один батон і половину буханця чорного хліба. Таким чином в місяць бізнесмен роздає близько двох тисяч батонів і тисячу буханців чорного хліба.

Місцеві мешканці неодноразово скаржилися на нього в прокуратуру і адміністрацію президента. Вони заявляють, що бізнесмен недодає їм належну норму хліба. На думку жителів Струнiно, хліб їм виділяє Путін, мер або губернатор. Якщо хліб затримується або його розбирають з самого ранку, незадоволені покупці збираються біля магазину і висувають власні вимоги. Працівникам магазина нерідко загрожують, ображають їх.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у мережі з'явилося фото, де показано, як у Києві пропонують пенсіонерам безкоштовний хліб.