RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

В Україні спрогнозували раптовий розвал Росії і повернення Криму танками

Український журналіст, заступник генерального директора телеканалу ATR Айдер Муждабаєв вважає, що розвал Російської Федерації буде раптовим.

Про це Муждабаєв розповів в інтерв'ю виданню Politeka.

Журналіст вважає, що Україна повинна наполягати на поверненні до формату Будапештського меморандуму і посилити свої вимоги до Росії. Нf думку журналіста, якщо це станеться, ніхто на Заході від України не відвернеться. Муждабаєв вважає, що РФ рятує тільки відсутність у Заходу політичної волі поставити її на місце. "Коли ця воля сформується під тиском поведінки самого Путіна — все закінчиться", — прогнозує він.

Муждабаєв вважає, що тільки дивні люди можуть стверджувати, що Україна ніколи не звільнить Крим і не відвоює Донбас. Він нагадує, що свого часу СРСР розвалився за три дні. "І в Росії теж все закінчиться раптово", — вважає журналіст.

За його словами, коли центральна влада в Росії буде деморалізована, Україна з легкістю звільнить окупований Крим, відправивши туди колону українських танків. Муждабаєв вважає, що кримчани не чинитимуть опору, оскільки у них не буде ні влади, ні ідеї.

Як повідомляв "Апостроф", раніше відомий російський журналіст Євген Кисельов заявив, що коли путінський режим впаде, окупований Крим доведеться повернути Україні.