RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Буду подавати кулеметні стрічки: Охлобистін зібрався в бойовики ДНР

Скандальний російський актор Іван Охлобистін, який займає антиукраїнську позицію, заявив, що готовий переїхати на окупований Донбас і піти рядовим в "ДНР".

Про це Охлобистін заявив в інтерв'ю російському виданню "Аргументи і факти".

Раніше Охлобистін підтримав письменника Захара Прілепіна, який зібрав власний батальйон для війни на Донбасі на боці бойовиків. На питання журналіста про те, чи дійсно він піде воювати, актор відповів ствердно.

Також він зазначив, що разом з ним на Донбас поїде частина його сім'ї (у Охлобистіна шестеро дітей), зокрема, дружина Оксана, яка добре стріляє. Актор повідомив, що кожнi два місяці вони їздять в тир всією родиною.

Охлобистін заявив, що не зможе вбивати в силу того, що має священний сан, але зможе допомагати по адміністративно-господарській частині або подавати кулеметні стрічки.

Нагадаємо, російський актор Іван Охлобистін входить в "чорний список", складений Міністерством культури України, та не має права на в'їзд на територію України.

Як повідомляв "Апостроф", у листопаду 2016 року ватажок так званої "ДНР" Олександр Захарченко вручив Охлобистіну "паспорт громадянина ДНР".