RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У мережі зловтішаються на адресу режисера-"кримнашиста", на якого в РФ нацькували податкову

У соціальних мережах зловтішаються з приводу перевірки податковою поліцією кінокомпанії режисера Олексія Учителя, одного з підписантів листа президенту РФ Володимиру Путіну з підтримкою анексії Криму.

Про перевірку кінокомпанії Вчителя повідомляє РИА Новости.

Відзначається, що поліція Санкт-Петербурга запросила документи у кінокомпанії Вчителя за запитом депутата Держдуми Наталії Поклонської. Як відомо, вона негативно ставиться до фільму режисера "Матильда", який скоро повинен вийти на кіноекрани в Росії.

"Ось так топишь за Кримнаш, угождаешь Михалкову, виписуєш з Нашкрима прокуроршу у депутати, а вона тобі хе*ак! — і податкову перевірку за нескрепнiсть "Матільди" надсилає. Співчуваю я? Неа. Зловтішаюся? Ага. В повний зріст. Усі бажання мають виконуватися", — пише на своїй сторінці в Facebook відомий російський журналіст Аркадій Бабченко.

"Я, Олексій Учитель, підтримую, щоб Крим був у складі РФ". Підписав лист про підтримку дій Путіна. Сьогодні до нього прийшла поліція", — пишут в Twitter Записки божевільного.

Як повідомляв "Апостроф. Лайм", восени минулого року Наталія Поклонська направила запит російському генпрокурору Юрію Чайці з проханням перевірити незакінчений фільм Олексія Учителя "Матильда", який розповідає про стосунки царя Миколи II з балериною Матільдою Кшесінською.