RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Проблема миротворців на Донбасі: Україні дали пораду, як нейтралізувати план Путіна

Російський опозиційний політик Костянтин Боровий вважає, що заява президента РФ Володимира Путіна про можливість введення миротворець ООН в зону АТО є спробою заморозити результати агресії Кремля на Донбасі.

Про це Боровий повідомив в інтерв'ю "Апострофу".

"Якщо б пішла мова про контроль над кордоном з боку українських митників і прикордонників, міжнародних сил, то була б хоч видимість миротворчої операції. А в даному випадку мова йде про операції по збереженню і захисту завоювань Росії в Україні", - пояснив він.

Він підкреслив, що Україна не погодиться на умови Путіна по миротворцях на Донбасі, але від заяви російського президента залишиться пропагандистський ефект, який йому потрібен.

"І зараз цей пропагандистський ефект дуже голосно поширюється і робиться для того, щоб знизити тиск на Росію, створити можливість зняття або, хоча б, нерозширення санкцій", - зазначив Боровий, додавши, що наступна хвиля санкцій проти РФ буде набагато відчутніше, ніж існуючі секторальні санкції.

Також політик розповів, як слід вчинити в такій ситуації Україні.

"Якщо Україна чітко сформулює свою позицію і не підтримає ініціативи агресора, то ніяких перспектив, крім пропагандистських, у цього плану немає", - каже опозиціонер.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": "Путін придумав маленьку підлу хитрість для України - Костянтин Боровий".