RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Коли в цирку трапляється накладка - випускають клоунів: екс-віце-прем'єр РФ яскраво пояснив висування Собчак

Колишній віце-прем'єр Росії Альфред Кох порівняв висунення кандидатури Ксенії Собчак на вибори президента РФ з виходом на арену цирку клоунів для відволікання уваги глядачів.

Про це Кох пише в Facebook.

"Коли в цирку трапляється якась накладка: чи то акробат зірветься з висоти, то чи лев дресирувальника покусає, то (поки уніформісти забирають на ношах покаліченого акробата або засипають тирсою кров на арені) для відволікання уваги випускають клоунів", - пише Кох, додаючи, що "їх яскраві костюми і наївний ідіотизм жартів відволікають глядачів від реальної трагедії, що розгорнулася на сцені".

Далі він проводить аналогію з нинішньою ситуацією в Росії.

"Коли країна веде одночасно дві несправедливі війни, коли вона захопила чужу територію, коли економіка в дупі, банківський сектор розвалюється, коли настав колапс освіти, науки та охорони здоров'я, коли корупція пронизала всі пори держави, а правоохоронна система стала мафією, коли в країні немає взагалі правосуддя, а клерикали затикають рот тим, хто говорить, що Земля кругла, то на сцену випускають клоунів", - зазначає Кох.

При цьому він додає, що в ролі клоуна в Росії виступає як раз Собчак, яка заявила про свою участь у виборах в якості кандидата.

"А я не знаю скільки грошей треба на виборчу компанію...", "а у мене немає ніякої економічної програми..." говорить рудий клоун Ксюша. І зал заходиться від сміху: "Ось дура-то яка! Куди лізеш - морда противна!" А-ха-ха! У-ху-ху! До чого смішно! Вже повеселила, так повеселила...", - пише колишній російський віце-прем'єр.

Про те, навіщо Собчак залучили до участі у виборах читайте також на "Апострофі" в колонці російського журналіста і публіциста Леоніда Радзиховського: Собчак в президенти: чому Путіну повинно бути соромно за це шоу.