RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Олігарх з оточення Путіна подав у суд проти моделі, яка звинуватила його в зґвалтуванні

Російський олігарх Олег Дерипаска, який став фігурантом скандалу після заяв моделі Анастасії Рибки, подав позов проти двох фізичних осіб за публікацію матеріалів про його приватного життя без дозволу. При цьому російський опозиціонер Олексій Навальний, який опублікував розслідування на підставі опублікованих Рибкою інформацією в соцмережах, фігурантом справи не є, але суд зобов'язав Роскомнагляд блокувати доступ до його розслідування до вирішення спору по суті.

Про це повідомляє РБК.

"Позов до суду подано проти фізичних осіб — Анастасії Вашукевич, тобто, «Насті Рибки», та Олександра Кирилова, тобто, «Алекса Леслі», які в своїх соціальних мережах розмістили приватні фотографії, на яких зображений Олег Дерипаска, а також записи його розмов, зроблені таємно, розкривши його деталі приватного життя", - заявив представник російського олігарха.

"Оскільки ЗМІ підхопили інформаційну атаку Навального і стали передруковувати порушення закону приватні фотографії/репостити ролик Навального, суд зобов'язав Роскомнагляд блокувати доступ до відповідних сторінок у мережі інтернет до моменту вирішення спору по суті", - додав представник ОлегаДерипаски.

Він послався на статтю 24 конституції РФ, яка говорить, що збір, зберігання, використання і поширення інформації про приватного життя особи без його згоди не дозволяється.

Як повідомляв "Апостроф", Анастасія Рибка заявила, що у неї є деяка інформація, яка буде цікава президенту РФ Володимиру Путіну, і вимагає особистої зустрічі з ним.