RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

В Росії стався другий вибух за день на стратегічному підприємстві: є загиблі

У п'ятницю, 31 серпня, на машинобудівному заводі "Кузнєцов" в Самарі, Росія, стався вибух: повідомляється про загибель трьох людей.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відзначається, що четверо робітників проводили чистку резервуара для зберігання рідкого кисню. Під час чистки газоповітряна суміш загорілася і двоє робітників, які знаходилися всередині резервуара, загинули. Пізніше з'явилася інформація, що на дні резервуара знайшли тіло третього загиблого. Двоє робітників, які перебували поза резервуаром, відмовилися від медичної допомоги.

У прес-службі ПАТ "Кузнєцов" підтвердили інформацію про загибель двох співробітників. Представник підприємства повідомив, що це сталося в результаті нещасного випадку на виробництві.

Джерело в службах технічного нагляду регіону розповіло журналістам, що, за попередньою інформацією, робітники порушили техніку безпеки.

ПАТ "Кузнєцов" займається розробкою, виробництвом, технічним супроводом і ремонтом газотурбінних авіаційних, ракетних двигунів, газотурбінних установок для наземного використання в газовій галузі та енергетиці.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в цей же день, 31 серпня, на заводі імені Свєрдлова в Росії, в Нижньогородській області, також стався вибух: троє робітників загинуло, пошуки ще трьох тривають.