Доки: відомий російський актор осоромився із запитанням Путіну

Відомий російський актор і телеведучий Дмитро Нагієв сконфузився під час відповіді на питання про те, що б він запитав у президента Росії Володимира Путіна.

Кумедний інцидент трапився під час інтерв'ю російському журналісту Юрію Дудю.

Почувши запитання про Путіна, Нагієв спершу розсміявся.

"15 сантиметрів, скажіть, це не вирок", - сміючись, сказав Нагієв, мабуть маючи на увазі розмір пеніса. Таким чином він обіграв діалог Дудя із ведучою тревел-шоу "Орел і решка. Перезавантаження" Анастасією Івлєєвою, які обговорювали розмір нормального пеніса.

Уже посерйознішавши, Нагієв заочно поставив Путіну одне коротке питання: "Доки?"

Під час інтерв'ю він також зізнався, що любить свою країну, але йому не подобається, що одна й та сама людина очолює її кілька термінів. При цьому Нагієв не назвав прізвище Путіна.

"Я вважаю, що ми цивілізованою країною повинні стати і незважаючи на послужний список (якщо він, звичайно, є), на заслуги (якщо вони, звичайно, є) ... не можна балотуватися туди або не туди скільки захочеш разів. Не можна цього робити. Якою б ти не був людиною, ти людина, схильна до спокус і яким б хорошим ти не був, з часом ти обростаєш зв'язками, кумівством, дружнічєством, що зважає правильному керівництву і польоту думки і фантазії. Не можна цього робити. Є написаний термін ... скільки разів ти можеш входити у владу ...", - обурився актор.

Він висловив думку, що не можна "ходити у владу стільки, скільки тобі заманеться".

Як повідомляв "Апостроф", раніше відомий російський письменник передрік Росії дуже важке майбутнє.