RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Повернути історію не вдасться: в Росії озвучили похмурі перспективи режиму Путіна

Незважаючи на спроби Кремля відбілити імідж президента Росії Володимира Путіна, утримати владу йому вдасться лише скоюючи злочини і нові акти агресії.

Про це "Апострофу" розповів російський блогер і фінансист Слава Рабинович.

За його словами, пропаганда влади в Росії перестає працювати, оскільки люди стають біднішими і бачать, як через девальвацію рубля знижується їх платоспроможність всередині РФ і за її межами.

"Найголовніше - Путін, як і деякі інші діячі в історії світу, намагається не просто зупинити історію, а повернути її назад. Але закон історії такий, що ніколи і нікому ще не вдавалося повернути історію назад на тривалий час. Це не вийде і у Путіна з його ОЗУ, незалежно від їх спроб відбілити його імідж, щоб спробувати підняти його рейтинг - їхній час вийшов. Навіть якщо не буде військових кампаній в Сирії і Україні, то злидні і бідність нікуди не подінуться. Поєднання фашизму з бандитським неофедалізмом ніколи не приносило благополуччя населення цієї країни", - зазначає Рабинович.

Блогер вважає, що Путін і його оточення будуть утримувати владу за будь-яку ціну.

"Путін і його ОЗУ будуть робити все, щоб утримувати владу. І вони можуть це робити, тільки скоюючи злочини і уникаючи відповідальності. Якщо їм знадобиться новий виток агресії, вони зроблять і цей крок. Але тут ми не можемо щось прогнозувати, тому що ми маємо справу з найбільш відмороженим злочинним угрупованням, якого ніколи раніше не бачив світ за всю історію його існування. Проблема ще й у тому, що світ досі по-справжньому не розуміє, наскільки небезпечне путінське ОЗУ, яке захопило другий за величиною в світі арсенал ядерної зброї", - резюмує Рабинович.

Докладніше про перспективи російської влади читайте в матеріалі "Апострофа": У Путіна залишилося лише два варіанти: без кривавих подій в Росії не обійтися.