RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У російській Держдумі місце Нобелівського лауреата займе відомий бандит по кличці "Ротан"

На місце померлого нобелівського лауреата Жореса Алфьорова в Держдумі РФ претендує член КПРФ Борис Іванюженков, він же бандит по кличці "Ротан" з "подольської" братви.

Про це пише "Русский Монитор".

Як відомо, після смерті Жореса Алфьорова у КПРФ утворилося вакантне місце, яке партія відповідно до закону має право заповнити на свій розсуд, передавши мандат одному зі своїх членів - Павлу Грудініну.

"Однак в ЦВК, а вірніше в Кремлі вирішили інакше і відмовили йому в праві бути депутатом Держдуми", - пишуть журналісти.

За інформацією ЗМІ, Борис Вікторович Іванюженков насправді - кримінальний авторитет подільської ОЗУ на прізвисько "Ротан". Подольська ОПГ - одна з найпотужніших кримінальних організацій Росії, причому як при Єльцині, так і при Путіні.

"Вона ні в чому не поступається ні знаменитій солнцевській ОПГ (Михась, Могилевич, Усманов), ні тамбовсько-малишевській братві з Пітера (Трабер, Васильєв, Гена Петров та ін.), з якою Путін робив справи ще в мерії Собчака", - пишуть журналісти.

Заснували подільську ОПГ в кінці 1980-х рр. три бандита: "Лучок", "Ротан" і "Поп". "Лучок" (Сергій Лалакін) - беззмінний лідер подільської угруповання вже майже 30 років. За радянських часів - навчався з "Ротань" в одному ПТУ, працював на овочевій базі (звідси і кличка).

За деякими даними, "Ротан" - Майстер спорту з боротьби, в 90-е - знатний підмосковний рекетир, особисто брав участь в перестрілках, вбивствах, розчленуванні трупів після розборок.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Росії розкрили правду про нестаріючого Путіна і його двійників.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР