RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Білоруська журналістка осоромилася в прямому ефірі і стала зіркою мережі: відео

Білоруська журналістка телеканалу СТВ Олена Козлова несподівано для себе отримала широку популярність серед користувачів інтернету, осоромилася під час прямого включення.

Увечері 1 січня вона в прямому включенні з вулиць Мінська розповідала про забіг тверезості і відкритті гірськолижної траси "Сонячна долина". При цьому дівчина говорила дуже невпевнено, плуталася і дивно поводилася в кадрі.

Відеосюжет миттєво став популярним в інтернеті. Найбільш популярною була думка, що журналістка працює нетверезою.

У коментарі порталу TUT.by заступник гендиректора СТВ Кирило Казаков заявив, що дівчина перехвилювалася: "Вона весь день була на ногах, знімала, ввечері було одне з перших для неї живих включень. У неї піднявся тиск, після закінчення включення кореспондент втратила свідомість, її приводив до тями оператор. Олені знадобилася медична допомога. в даний час з нею, слава богу, все в порядку".

Коментуючи "Нашай Ніве" сумбурний виступ журналістки, Казаков пояснив: "Ні про який алкоголі мови бути не може. У нас суворе правило, що вживати алкоголь під час роботи заборонено".

За його словами, 2 січня у Олени Козлової день відпочинку, лікарняний вона не брала.

"Апостроф" раніше вже писав про те, що, на перший погляд, невинне новорічне гуляння в Росії закінчилися масовою бійкою . У бійку втягнули навіть Діда Мороза, який зі сцени в мікрофон наполегливо кликав на допомогу поліцію.