RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

У Росії відомий репер загинув в жахливій пожежі: деталі трагедії

Репер Роман Алексєєв, відомий як Купер, колишній учасник групи Bad Balance, загинув разом зі своєю матір'ю в пожежі, яка сталася в його квартирі в Санкт-Петербурзі 23 травня.

Про це повідомив засновник групи Влад Валов (Шеff).

"Купер - учасник групи Bad Balance, колишній учасник DA 108, сольний реп-артист, найтехнічніший реп-виконавець і голос пітерського андеграунду. За плечима Купера сольний альбом "ЙЯ", створення свого унікального реп стилю і участь в безсмертному хіті "Пітер - я твій", - написав Валов на своїй сторінці в Instagram.

При цьому він додав, що судмедекспертиза поки не підтвердила особистість виявлених на місці пожежі тел, і друзі не залишають надії на те, що Алєксєєв все ще живий.

Пожежа сталася в будинку №16/1 в суботу, близько 19:00. У МНС повідомили, що в двокімнатній квартирі на восьмому поверсі повністю вигоріла кімната площею 17 квадратних метрів, частково горів коридор. На місці пожежі було виявлено двоє загиблих.

У 1990-ті Алєксєєв почав музичну кар'єру з участі в реп-групі DA-108. На початку 2000-х він став виступати в складі Bad Balance. У 2006 році музикант випустив сольний альбом "ЙЯ". Після цього він, як зазначають місцеві ЗМІ, виступав в невеликих клубах і допомагав молодим артистам.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в віці 73 років помер один із засновників німецької групи Kraftwerk Флоріан Шнайдер.