RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Тримала вдома, як собачку: вагітна жінка морила голодом і знущалася над дитиною подруги

В Омській області вагітна багатодітна мати взяла в заручники півторарічного сина своєї подруги, яка нібито заборгувала їй 20 тисяч рублів (близько 7 тисяч гривень). Вона била і знущалася над малюком.

Як пише "Апостроф", про це розповідає "Комсомольська правда".

Мати хлопчика, 20-річна Євгенія Кабельска приїхала в Омську область після смерті чоловіка навесні цього року якраз на запрошення подруги Гульмири. Вона поселила Женю з сином Максимом в своєму приватному будинку. Спочатку подруги жили душа в душу.

"У Гульмири троє своїх дітей і зараз вона вагітна. Чоловіка в неї немає і не було ніколи. Вона відразу запропонувала мені пошукати роботу, мовляв, вона за Максимом подивиться. Я стала підробляти у сусідів, кому-то треба на городі допомогти, кому то за худобою доглянути. Крім цього на мені було все господарство Гульмири: я прала, прибирала, готувала їсти. В серпні я повернулася додому, і Гульмира розповіла, що Максимка мій зламав опалювальний котел. Вона кричала, що я винна їй 20 тисяч за ремонт. Я пообіцяла повернути", - розповіла Женя.

Після цього випадку, за словами Жені, вона стала помічати на тілі сина синці. Але Гульмира щоразу знаходила відмовки: то Максим нібито побився з дітьми, то впав. Однак Женю це не влаштовувало і вона вирішила поїхати.

"До переїзду я поїхала в райцентр оформляти документи на пенсію сина по втраті годувальника. Все це було 3 вересня. Під час цієї поїздки Гульмира стала надсилати мені страшні фото і відео Максимка. На кадрах він весь побитий ... Вона писала, що не поверне мені дитину, поки я не віддам борг ", - додала молода мама.

Вона розповіла, що Гульмира говорила, що поверне все так, що це нібито Женя сама сина б'є і що вона віддасть ці фотографії в опіку. Майже добу Гульмира тримала чужу дитину під замком. Женя сприймала це всерйоз, так як у подруги в органах опіки працює родичка.

"Мене вона не впускала в будинок, вимагала гроші, яких у мене просто не було. Через її зв'язків в опіці я боялася дзвонити в поліцію. У якийсь момент я вирішила попросити про допомогу брата Гульмири", - розповіла Женя.

Саме він і зміг викрасти Максима з дому збожеволілої сестри. За словами чоловіка, він був в шоці від дій сестри.

"Вона тримала хлопчика прив'язаним до батареї, мов цуценя. Я це бачив на власні очі. Вона при цьому руки і ноги йому зв'язала мотузками. Коли я це побачив, просто хотів убити її за це. А вона сміялася і казала, що він просто погано себе веде і що вона так покарати його вирішила. Я схопив Максима, забрав з дому сестри і віддав його мамі ", - розповів Руслан Букенов.

Дитина була побита і виснажена, Женя викликала "швидку".

"Він просто весь синій. Вона не годувала його весь цей час. Він, коли їду побачив, накинувся на неї як звір. Зараз синові вже краще. Але після всього, що сталося він боїться людей. Сахається вбік, варто комусь руку вгору підняти . Йому все здається, що його знову бити будуть", - розповіла Євгенія.

При цьому Гульмира свою провину вона не визнає.

"Я і пальцем його не чіпала. Я сама багатодітна мама, я не могла дитини побити", - говорить вона.

Однак її брат стверджує, що вона б'є і власних дітей.

"Я люблю свою сестру. Але те, що вона робить з дітьми - це просто страшно. Я ще до цієї ситуації з Максимом просив її перестати знущатися над своїми дітьми. Сам бачив, як вона свого сина палицею Дубас. Я більше мовчати не буду" , - обурився Руслан.

Як повідомляв "Апостроф", Казані (Росія) неадекватна жінка жорстоко побила маленького хлопчика в під'їзді будинку.