RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Лавров видав "версію" про отруєння Навального і став героєм влучної карикатури

Міністр закордонних справ Сергій Лавров заявив, що Навального могли отруїти "Новачком" в літаку, на якому його евакуювали з Омська в Берлін.

Таке твердження зробило його героєм карикатури, яку опублікував відомий художник Сергій Йолкін.

У коментарі журналістам Лавров заявив, що невідомо, які люди, крім лікарів, були на борту літака, яким Навальний відправився в німецьку клініку.

"У нас є всі підстави вважати, що все, що з ним [Навальний] сталося з точки зору проникнення бойових отруйних речовин в його організм, могло статися в Німеччині або в літаку, куди його повантажили і повезли в [берлінську] клініку Шаріте" , - повідомив міністр.

На карикатурі з цього приводу художник Йолкін зобразив, як змінювалася риторика російської влади з приводу отруєння опозиціонера і яким Дісонанс прозвучало твердження головного російського дипломата.

Як повідомляв "Апостроф", раніше під час щорічного виступу президента Росії Володимира Путіна перед учасниками дискусійного форуму "Валдай", яке на цей раз відбулося по відеозв'язку, глава РФ прокоментував отруєння російського опозиціонера Олексія Навального, уникаючи називати його по імені.