RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Вірменію сколихнула нова хвиля протестів через угоди щодо Карабаху: відео

У понеділок, 16 листопада, в столиці Вірменії Єревані громадяни вийшли на акцію протесту проти мирової угоди з Азербайджаном щодо конфлікту в Нагірному Карабасі. Учасники мітингу вимагають відставки прем'єр-міністра Нікола Пашиняна.

Відповідне відео опубліковано в Telegram-каналі Sputnik Азербайджан.

У повідомленні підкреслили, що перед початком мітингу в Службу національної безпеки Вірменії знову викликали лідерів опозиції Гагика Царукяна і Артура Ванецяна.


Нагадаємо, що раніше колишнього директора Служби національної безпеки Вірменії Артура Ванецяна затримали за підозрою в підготовці вбивства прем'єр-міністра Нікола Пашиняна.

Відзначимо, Артур Ванецян є учасником акцій протесту з вимогою відставки прем'єр-міністра Вірменії. Протести в Єревані почалися 10 листопада після підписання тристоронньої угоди (між Росією, Азербайджаном і Вірменією) про припинення війни в Нагірному Карабасі. Воно передбачає передачу Азербайджану значної частини територій Нагірного Карабаху і декількох прилеглих до нього районів.

Раніше Пашинян заявив, що йти з посади він не збирається.

Як повідомляв "Апостроф", залишаючи свої домівки в Нагірному Карабасі вірмени викопують з могил останки померлих родичів, щоб забрати їх з собою.