RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У Росії перехожі врятували собаку, що звисала з балкону - вона вмирала від голоду: відео

У місті Тутаєв Ярославській області Росії врятували собаку, яку господар тримав на балконі і не годував. Тварина, намагаючись врятуватися, прогризла обшивку і звисала з балкона.

Про це пише 76.ru.

Собака вила, хоча і тихо, оскільки у неї практично не залишилося сил, і її помітили перехожі. Один з них приніс драбину і витягнув пса із смертельної пастки. Тварина змарніла, у неї виступають ребра і немає сил ходити.

Як розповіли сусіди, господар квартири - молодий хлопець, який рідко там з'являється. Собака вила на балконі і вони багато разів дзвонили бабусі, яка жила в квартирі раніше, щоб сказала про це онукові. Незабаром собаку перестало бути чутно і сусіди подумали, що хлопець її забрав.

Більш того, за словами сусідів, в квартирі довгий час несамовито кричав кіт. Він не дочекався допомоги і помер від виснаження. Собаку відвезли до ветеринарної клініки, де її оглянули і призначили лікування. Зараз пес на перетримці, йому шукають господарів. Жителі міста написали заяву на господаря собаки. Розпочато перевірку.

Як повідомляв "Апостроф", в Новобаварському районі Харкова, з балкона на четвертому поверсі одного з багатоповерхових будинків викинули живих цуценят. П'ятеро песиків загинули.