RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Чоловік в сказі: Собчак спростувала повідомлення про смерть другої постраждалої в ДТП

Російська журналістка Ксенія Собчак спростувала повідомлення про смерть другої постраждалої в ДТП.Про це вона повідомила в Telegram-каналі "Кривава бариня".

"Зараз розмовляли з чоловіком Оксани Садовник. Вона жива, слава богу, повідомлення про те, що вона друга загибла - брехня. Чоловік в сказі від повідомлень про її смерті і просить перестати журналістів творити таке з його сім'єю", - йдеться в повідомленні.

Собчак зазначила, що стан жінки важкий, у неї травма голови, легенів, стегна, їй видалили селезінку.

"Найближчим часом ми з її чоловіком вирішимо питання з її подальшим лікуванням в Москві. Знайдемо лікарів. Він кілька разів говорив, що у нього немає ніяких претензій до мене, але справа не в цьому. А в тому що вистачить метати фейки і драконити сім'ї постраждалих. У Оксани є маленька дитина, у неї день народження в четвер, майте совість ", - написала телеведуча.

Нагадаємо, в суботу, 9 жовтня, водій Mercedes, який віз російську зірку з асистенткою, виїхав на зустрічну смугу під час обгону, він врізався в Volkswagen, який їхав в протилежну сторону. На місці загинула 35-річна жінка, яка перебувала в Volkswagen.