RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У Росії п'яні педофіли зґвалтували та вбили маленьку дівчинку: фото та відео

У місті Кострома (Росія), 4 січня, двоє п'яних педофілів викрали, зґвалтували та вбили п'ятирічну дівчинку. Вони викрали її, коли мала грала на ганку Будинку культури, де працює її мати.

Про це повідомляє "Блокнот".

Момент викрадення зняли камери спостереження.

Пошуками займався спеціально сформований загін, через добу дівчинку виявили мертвою у тамбурі одного із гуртожитків міста. До цієї будівлі прийшли десятки місцевих жителів із вимогою знайти вбивць дитини.

Педофілів швидко знайшли та затримали, вони зізналися у скоєному. Telegram-канал "112" опублікував фото убитої Вероніки Ніколаєвої.

Також стало відомо, що один із убивць дитини - педофіл-рецидивіст Денис Герасимов перебував під адміністративним наглядом. Він відбував покарання у колонії загального режиму та вийшов на волю у березні минулого року. Він мав 8 років щомісяця з'являтися до органів внутрішніх справ, не мав права виїжджати за межі Костроми, перебувати у місцях розташування дошкільних і загальноосвітніх установ та проведення масових заходів з участю дітей.

У колонії його характеризували як спокійну людину, що не користується авторитетом. Він мав сім порушень правил внутрішнього розпорядку колонії, а за сумлінне ставлення до праці його відзначили двома заохоченнями.

"У середовищі засуджених, спокійний, авторитетом не користується, конфліктних ситуацій не створює. У спілкуванні з адміністрацією, ввічливий, тактовний, грубості не допускає. Виховні заходи відвідує з примусу", - йдеться у характеристиці Герасимова.

Як повідомляв "Апостроф", минулого літа в Росії вбили і розчленували 9-річну дівчинку, її тіло знайшли в мішку в очереті.