RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Більше гарматного м'яса: у Росії вигадали, ким доповнити армію

Вже місяць як Україна обороняється від російського вторгнення російських окупантів на своїй землі. Оборона несе свої плоди - вже третина основних бойових сил ворога виведена з ладу. Втрати за чотири тижні боїв перевищили втрати СРСР в Афганістані за 10 років. Водночас Росія може розпочати мобілізацію своїх резервістів, найманців та призовників для відправлення їх черговим гарматним м'ясом в Україну.

Про це інформує Міністерство оборони Великої Британії на офіційному акаунті в Twitter.

Британське Міноборони передбачає, що зараз Російська Федерація збирається мобілізувати своїх резервістів, призовників, приватні військові компанії, а також найманців з інших країн, щоб компенсувати втрати особового складу армії окупантів.

"Неясно, як ці групи інтегруватимуться до складу російських сухопутних військ в Україні і як це вплине на боєздатність", - йдеться у повідомленні.

Раніше ми писали, з огляду на тотальну нестачу поповнення бойового армійського резерву нацисти почали мобілізувати в армію злочинців. Водночас в окремих регіонах боржникам пропонується списання боргів у разі укладання договору з російською армією.

Нагадаємо, в НАТО припустили, що загалом до 40 тисяч російських військовослужбовців було вбито, поранено або взято в полон.