RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Хвороба пришвидшить кінець: медик озвучила діагноз Путіна

Президент Росії Володимир Путін має серйозні проблеми зі здоров'ям - медики говорять про наявність у кремлівського диктатора хвороби Паркінсона та онкологічних хвороб.

Про це повідомив сайт "НВ".

Як зазначила лікар-невролог із 15-річним стажем роботи Олександра Щебет, у Путіна це стало помітно під час параду 9 травня 2022 року. За її словами, якщо уважно подивитися на його виступ, то можна побачити 70-річну людину, яка почувається не дуже добре.

"Він рухається вже не так жваво - права сторона тіла слухається його менше, ніж ліва, є згаданий набряк обличчя, деяка сповільненість мови та довші паузи. Можливо, йому справді важко. І тут слід розуміти, що проти природи та проти віку дуже важко йти. Особливо коли є якась хвороба, яка може прискорити кінець", - заявила лікар.

У той же час, говорячи про хворобу Паркінсона щодо Путіна, не варто сподіватися, що диктатор швидко помре внаслідок цього захворювання - але це станеться.

"Це повільно прогресуюче хронічне захворювання, яке дуже псує якість життя через тремор, сповільненість рухів і м'язову скутість. У таких хворих дуже високий ризик розвитку депресій, порушень і порушень пам'яті. Тобто поступово нервова система і мозок здають. Оскільки це відбувається поступово, то хворі роками отримують замісну терапію, вживають спеціальні ліки, які певною мірою підтримують тонус у нормі. Але хвороба прогресує і поки що немає достовірно ефективних методів її лікування" , - зазначила Щебет.

Раніше ми повідомляли, що крім онкохвороби, у Путіна є ознаки синдрому паркінсонізму.

Також "Апостроф" повідомляв, що у Путіна спостерігаються серйозні порушення в роботі мозку.