RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

Всі новини

Країна деградує: у мережі показали наочні фото з Росії

У Росії, де Державна дума підтримала за основу проект закону, який передбачає зняття кримінальної відповідальності за злочини, скоєні на українських окупованих територіях, молоді люди провели пікет за збереження російської мови.

Відповідні фото опубліковано в Telegram-каналі СтратКом ЗСУ.

У якому регіоні Росії сталося це дивне дійство, не уточнюється. Але в будь-якому місці Росії – це повний абсурд, адже російській мові там нічого не загрожує. Що і кому хотіли продемонструвати молоді люди – незрозуміло.

Читайте також: "Чмобиків" не цікавить Херсон, їм потрібні пралки та медальки: журналістка розповіла про цілі російських "ваньок"

Гірка іронія в тому, що на табличці однієї з учасниць, напис "Я за сохранение ррусского языка" був написаний з помилкою - "за сохранениЯ". Замість любові до рідної мови дівчина продемонструвала свою безграмотність. Зате на картинці були "символи" російської - дивні зображення російського поета Олександра Пушкіна і матрьошка.

Як розповідав "Апостроф", у Нижньому Тагілі Російської Федерації вихованців дитячого садка вирішили заздалегідь познайомити з автозаками та зброєю.