RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

В Брянській області зійшов з рейок потяг з нафтопродуктами: місцеві чули звук вибуху. Фото

У сусідній з Україною Брянською областю РФ знову неспокійно – на початку березня у місті ліквідували автономну вежу спостереження, а тепер там дивним чином зі шляхів зійшов поїзд із нафтопродуктами.

Про це повідомляє "Апостроф" у Telegram-каналі.

Повідомляється, що інцидент стався неподалік районного центру Брянської області, міста Унеча, що знаходиться всього за 60 км від кордону України.

Читайте також: В Севастополі потужна "бавовна" на нафтобазі: фото, відео і всі подробиці

Місцеві жителі розповіли про те, що чули "гучну бавовну" - ймовірно, стався підрив шляхів. На місці події працюють рятувальники.

Те, що сталося, прокоментував губернатор Брянської області Олександр Богомаз.

"В Унецькому районі на 136 км залізничних коліях Брянськ-Унеча спрацював невстановлений вибуховий пристрій, внаслідок чого зійшов з рейок локомотив вантажного складу. Постраждалих немає. Рух на даній ділянці дороги припинено", - написав він у соцмережі.

Варто зазначити, що через місто Унеча проходять "Гомельська" та "Могилівська" залізничні гілки, а поряд (5 км) "Гомельська" траса А-240. І залізничне полотно у напрямку Гомеля, і траса з'єднують по прямій Брянськ, Почеп, Унечу, Клинці та Гомель. Внаслідок аварії рух за вищевказаними залізничними коліями заблокований.

Раніше ми писали, що в українській армії ридають від сміху, почувши про диверсійно-розвідувальну групу в кількості 40-50 осіб, яка нібито пробралася до Брянської області РФ.

  • Вас може зацікавити:

Акція на попередження: генерал СБУ про інцидент у Брянській області

Атаковано аеропорт? У Брянській області знову лунали вибухи

Ми зробимо все, щоб до осені Україна святкувала перемогу – американський політик