RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Сервіс для диктатора: як виглядає бронепоїзд Путіна

Президент країни-окупанта Володимир Путін пересувається на бронепоїзді-"невидимці" вартістю понад 6 млрд рублів, тобто близько 68 млн доларів, вагони якого обладнані кінотеатром, хамамом, спортзалом і косметологічним кабінетом.

Про це повідомляє російський центр "Досьє".

Читайте: У Путіна є єдина людина, на яку він може розраховувати: але не без "нюансів"

Виготовленням спецвагонів, які дозволяють диктатору пересуватися залізницею з комфортом та турботою про себе, займається підприємство "Циркон Сервіс". У планах компанії збудувати також вагони з барами, залом та мультимедіацентром.

У спортивно-оздоровчому поїзді Путіна є кабінет косметолога, де встановлений повний комплекс медичного обладнання, необхідного для екстреного порятунку життя людини: апарат для штучної вентиляції легень Carina Drager, аспіратор для санації верхніх дихальних шляхів Atmos, дефібрилятор Defigard, інфузомат Space B. Braun, що дозволяє відміряти та ввести пацієнту точне дозування препарату, а також монітор Infinity M540, за допомогою якого стежать за пульсом, тиском, температурою та іншими параметрами під час анестезії, вентиляції легень тощо.

Для "головного пасажира" у бронепоїзді встановлено апарат для радіоліфтингу, косметологічний комбайн Ionto Beauty, апарат ультразвукової терапії Ionto Sono, лампа-лупа Circus та багато іншого. За допомогою такого обладнання можна омолодити шкіру за допомогою радіохвиль високої частоти, провести вакуумне чищення, іонофорез, який посилює вироблення колагену та еластину, дезінкрустацію (очищення пір від грязьових відкладень та комедонів), мікромасаж та лімфодренаж.

Косметологічний кабінет захищений від прослуховування, оскільки там встановлені "апаратні засоби захисту від витоку акустичної інформації".

Є в поїзді й тренажерний зал, укомплектований повним набором різноманітного спортивного інвентарю: лавкою для преса, тренажером для гіперекстензії, степ-платформою, татами, гімнастичним матом та гантелями вагою до восьми кілограмів, є тренажери для зміцнення м'язів.

Інформації про захист вагонів Путіна немає, проте є відомості про захист вагонів охорони та супроводу, стіни та вікна яких посилені бронею класу не нижче БР4. Така броня може врятувати від пострілів з автомата Калашнікова чи снайперської рушниці Драгунова.

Місце приписки всіх вагонів - вагонна ділянка центрального напрямку № 4, яка розташована в Москві за адресою Індустріальний провулок, 9, будова 1.

Нагадаємо, раніше в Москві підняли по тривозі всіх силовиків через підозрілу баржу під мостом.

  • Вас може зацікавити:

Д*па кішки була високохудожніша: в мережі підняли на сміх "творчість" Путіна, відео

Скільки Росія витратила на утримання "вагнерівців": Путін назвав космічну суму

"Дєда ведуть на ешафот": як відреагували українці на виступ Путіна