RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Вірменії напали на поліцейську дільницю, є поранені: відео

Біля поліцейської дільниці у столиці Вірменії прогримів потужний вибух і сталася стрілянина.

"Апостроф" в одному матеріалі зібрав усю актуальну інформацію.

За даними медіа Armenia Today, інцидент стався біля поліцейської дільниці в єреванському районі Нор Норк. Двоє чоловіків погрожували підірвати гранати біля будівлі, після чого пролунав сильний вибух.

Читайте також: У московському "Шереметьєво" повідомили про бомбу на борту літака: перші подробиці

"Група громадян зібралася біля будівлі відділу, в основному вони є членами організації Бойове братство, які вимагають звільнення з-під варти членів своєї організації. Зазначається, що до будівлі прибула велика кількість поліцейських", - йдеться у повідомленні медіа.

Пізніше з'явилася інформація про те, що керівництво "Бойового братства" спростувало інформацію про причетність до нападу на поліцейську дільницю. Організація засудила терористичний акт та запевнила, що діє виключно у рамках закону.

Пресслужба МВС Вірменії підтвердила інформацію про збройний напад на поліцейську дільницю в Єревані. За даними силовиків, атаку на адміністративну будівлю здійснювали троє чоловіків.

"Сьогодні близько 17:00 троє озброєних громадян спробували прорватися в адміністративну будівлю Норнорківського відділу МВС, застосували гранату, внаслідок чого двоє зловмисників отримали поранення і були доставлені до медичного закладу. Одна людина залишається озброєною перед поліцейською ділянкою. Для їхньої нейтралізації здійснюються відповідні заходи" , - йдеться у пресрелізі відомства.

Напередодні нападу поліція затримала 30 представників "Бойового братства". Члени організації планували відвідати село Верін Воскепар Тавуської області, контроль над яким хоче встановити Азербайджан. МВС Вірменії поінформувало, що за підозрою у зберіганні та носінні незаконної зброї та боєприпасів поліцейські зазнали приводу 23 людей.

Раніше ми розповідали, що Путін використовує теракт у "Крокусі" проти України.

Вас може зацікавити:

У США та Британії порадили Путіну "стримати фантазію" через теракт у Crocus City Hall

Російські таджики, Путін та ІДІЛ: головні факти та заяви про теракт у Крокусі

Що відомо про підозрюваних та кількість жертв теракту в Підмосков'ї: останні фото та відео