RU  UA  EN

Неділя, 6 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Світ

Новини

5 жовтня

4 жовтня

Всі новини

Наслідки пожежі на складі боєприпасів під Воронежем зняли з супутника

В результаті вдалої "бавовни" на складі боєприпасів у Воронезькій області супутникові знімки фіксують пожежі на об’єкті.

Відповідне відео з наслідками удару показало "Радіо Свобода".

За повідомленням "Радіо Свобода", саме такий вигляд мають пожежі на складі боєприпасів поруч із Погорілівкою і селом Сергіївка в Підгоренському районі Воронезької області.

Зауважується, що пожежа розпочалася внаслідок атаки безпілотників. Місцева влада тоді повідомляла про "вдалу роботу ППО", проте падіння уламків БпЛА нібито спричинило загоряння на "господарській будівлі".

В суботу, 6 липня, місцевий губернатор повідомляв, що в районі місця удару запроваджено режим надзвичайної ситуації, також приблизно 50 жителів прилеглих населених пунктів буде евакуйовано.

Натомість раніше "Апостроф" писав, що у так званій "господарській будівлі" біля н.п. Сергіївка Воронезької області РФ на 9 тисячах квадратних метрів російські окупанти зберігали ракети класу «земля-земля», «земля-повітря», снаряди для танків і артилерії та ящики з патронами для вогнепальної зброї.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" писав, що в ніч на 7 липня завдяки дронам Служби безпеки України стався великий вибух на польовому складі боєприпасів біля н.п. Сергіївка Воронезької області Російської Федерації.