RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Здоров'я

Новини

1 травня

30 квітня

29 квітня

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

20 квітня

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Названі дати найсильніших та найзатяжніших магнітних бур у грудні

Сильних магнітних бур у грудні не буде, але пройдуть коливання магнітного поля Землі середнього рівня у середині місяця, а також протягом грудня можуть бути слабкі бурі.

Про це повідомляє Rsute.

За словами науковців, магнітні коливання середнього рівня чекають на жителів Землі 13 та 14 грудня. Замість сильних бур будуть часті та тривалі сплески сонячної енергії, що не так серйозно для метеозалежних.

Найслабші коливання пройдуть 3 – 6 грудня. Крім того, 12 та 13 числа за наростаючою будуть прояви сонячної активності зі слабким штормом. Таке явище закінчиться вже 14 грудня.

Через три дні почнеться незначна магнітна буря, яка триватиме з 17 по 19 число. А 24 та 25 грудня можливі слабкі коливання, вони будуть останніми цього місяця.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що майбутній снігопад у Києві може позначитися на житті метеозалежних людей, незважаючи на його нетривалість.

Як ми писали, у ніч із 3 на 4 листопада, близько опівночі, у Волинській області спостерігали полярне сяйво. У місті Ківерці Андрій Гаврилюк сфотографував слабке рожеве свічення у небі.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я