Лайм

У мережі обговорюють зовнішність Кейт Бекінсейл - ніхто не вірить, що зірці "Перл Харбор" вже майже 50

Акторка виглядає неймовірно!

Британська акторка Кейт Бекінсейл, відома за фільмами "Перл Харбор", "Інший світ" і "Ван Хелсінг" стала героїнею американського журналу Women's Health.

Знаменитість знялася в стильній спортивній фотосесії, де продемонструвала кілька боксерських прийомів, а також розповіла, як їй вдається так молодо виглядати. На знімках Кейт виглядає ніби юна дівчинка, але ж в липні їй виповнилося 46 років.

Акторка зізнається, що в першу чергу дуже уважно стежить за своїм харчуванням. Вона вживає в їжу багато білка - курку або яйця, заправлені олією з травами. Її раціон також складається з різних овочевих салатів і лосося.

Що стосується обмежень, то зірка практично не п'є кави і алкоголь, а також не вживає солодке. Все це негативно позначається на її самопочутті.

Підтримувати фігуру підтягнутою Бекінсейл допомагають регулярні заняття в спортзалі - зірка тренується шість разів на тиждень. А коли акторка знаходиться на зйомках поза містом, вона займається йогою. За словами Кейт, саме завдяки практиці йоги вона не постраждала під час зйомки одного з бойовиків.

Фанати акторки викупали Кейт в компліментах, відзначаючи, що вона є прикладом для наслідування для багатьох дівчат. Адже далеко не кожній вдається так виглядати.

  • Раніше американська співачка і акторка Дженніфер Лопес в черговий раз довела, що вік - це всього лише цифра. Знаменитість показала, що і в 50 років можна виглядати привабливо і сексуально.
  • Американська акторка Холлі Беррі, якій нещодавно виповнилося 53 роки, вразила шанувальників своєю фігурою і кубиками преса.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Замість ботоксу: експерти назвали простий засіб, який помітно зменшить зморшки

Дослідження показало, що алое віра ефективніше бореться зі зморшками, ніж деякі зволожуючі креми та уколи краси, зокрема ботокс  

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими 

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими