RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

​У Росії розповіли про великий переполох в Кремлі через Майдан

Володимир Путін під час Революції Гідності сильно злякався протестів в Україні.

Про це в ефірі радіостанції "Ехо Москви" розповів російський журналіст Олександр Невзоров.

"Чомусь Кремль свого часу перелякався Майдану. Скажу вам по секрету, їм було все одно за кого, і з приводу Януковича ні в кого ілюзій в Кремлі не було, що дядько примітивний, злодійкуватий і, загалом, безглуздий і не справляється ні з якими завданнями", - говорить Невзоров.

Він зазначив, що Майдан "підкупав картинкою, казковими образами, які виліплювались з цих проморожених хлопчаків з дерев'яними щитами в облуплених касках".

"Це було настільки сильно образно, що, звичайно, це не могло не заражати, саме цього злякався Кремль, саме тому він пішов в атаку на Майдан, хоча насправді йому простіше було вже прийняти сторону Майдану, і тоді все було б в порядку. Не було б трупів на Донбасі, все б по-іншому вирішилося", - підкреслив Невзоров.

При цьому він висловив думку, що Росія могла домовитися з Україною з приводу Криму. "При домовленості з Україною він і не потрібен був до такої міри. Тобто, зникла б остання відмовка, що якщо б не ми, то там би вже давно йшли полки піхоти Ейзенхауера", - пояснив Невзоров.

Раніше Невзоров озвучив рецепт боротьби України з Росією.