RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Онищенко назвав умову внесення застави за Насірова

Народний депутат України Олександр Онищенко, який ховається від українських властей в Лондоні, назвав умову, за якою він готовий внести заставу за відстороненого від посади голови ДФС Романа Насірова.

Про це він сказав в коментарі виданню "Страна".

"Я готовий. Нехай Петру Олексійовичу Порошенку стане трошки соромно перед його вірним соратником Насіровим. Що я хочу замість того? Нехай повернуть мені депутатську недоторканність", - заявив нардеп.

У той же час представник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Роман Симків заявив, що 10 березня буде оскаржено запобіжний захід Насірову у вигляді застави 100 мільйонів гривень, передає "Інтерфакс-Україна".

Нагадаємо, в ніч на 7 березня суд обрав Насірову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб з альтернативою застави в сумі 100 мільйонів гривень. САП просила суд призначити йому заставу в сумі 2 мільярди гривень.

Як повідомляв "Апостроф", посольство США і представництво ЄС в Україні привітали рішення українського суду про взяття під варту колишнього главу Державної фіскальної служби Романа Насирова.