RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Савченко жорстко наїхала на українське військове командування

Українська льотчиця і народний депутат Надія Савченко розкритикувала українське військове командування за міжнародні навчання "Сі Бриз-2016", які проходять в Чорному морі.

Про це Савченко написала на своїй сторінці в Facebook.

Вона зазначила, що робота українського командування викликала невдоволення американців.

Савченко повідомила, що висадка десанту була затримана на 40 хвилин з-за того, що українські генерали прилетіли на корабель із запізненням, після чого стали... робити селфи.

"У них обідня перерва була, напевно, а ви тут з війною (АТО) і своїми навчаннями", "Так генералам це теж дивина, розуміння мати треба", "Генералів в Україні на 50 США вистачить. Давно пора гнати совкових присмокталищ, обвішаних медальками, з армії", — коментують викриття Савченко інші користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", берегові засоби спостереження військово-морських сил України вранці 26 липня в період проведення українсько-американських військових навчань "Сі Бриз-2016" зафіксували неподалік від українських територіальних вод два кораблі Чорноморського флоту РФ.

Дивіться також вражаючі фотографії та відео, зроблені на військових навчаннях морської авіаційної бригади Військово-Морських Сил Збройних Сил України в рамках українсько-американських маневрів "Сі Бриз — 2016".