RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

День хрещення Русі: яскраві листівки і привітання у віршах і прозі

День хрещення Русі традиційно святкують 28 липня, в день пам'яті святого рівноапостольного князя Володимира - хрестителя Київської Русі, засновника і покровителя української державності.

Цей день є державним святом з 2008 року. У 2019 році - 1031 річниця знакової події. Пропонуємо до вашої уваги яскраві листівки і привітання у віршах і прозі до Дня хрещення Русі.

***

З Днем хрещення Русі! У це світле свято щиро зичу вам міцного здоров'я, миру, любові, сімейного тепла, Божого благословення та успіхів в усіх добрих починаннях.

***

Сердечно вітаю вас і від щирого серця бажаю, щоб свято хрещення Київської Русі зцілило та об'єднало наші душі у великій вірі до нашого Спасителя, примножувало добробут у кожному домі, давало здоров'я на багато мирних і щасливих років.

***

Дозвольте привітати вас зі знаменним для всіх нас святом - Днем Хрещення Русі-України. 1031 років тому князь Володимир охрестив наших пращурів, а сьогодні ми з вдячністю згадуємо про нього. Нехай Господь по молитвах святого рівноапостольного князя Володимира Хрестителя береже Україну та всіх нас!

***

Хрещення Русі чекали довго

І на Дніпрі, і на морі,

Так нехай тепер кожен знає

Віра і любов у всьому перемагає!

***

Зі святом від душі вітаємо всіх,

Нехай вас чекає величезний успіх,

Нехай Господь благословляє на добрі справи,

Нехай птах щастя у ваш дім прилітає.

***

З Днем хрещення Русі

Вітаю від душі,

У день, настільки світлий і святий,

Радійте ви усі.

Очищайте від зла розум,

Оминайте біль і погрози,

Хай у сім'ї панує затишок

І завжди на вас вдома чекають.

Як повідомляв "Апостроф", у суботу, 27 липня, в Києві відбувся хресний хід Української православної церкви Московського патріархату з нагоди 1031-річчя хрещення Русі.