RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

В Україні продовжить панувати негода: прогноз синоптиків та карта

З 12 по 16 грудня в Україні очікується негода, майже по всій країні пройдуть дощі та ожеледиця.

Про це повідомляє прес-служба Українського Гідрометцентру.

12 грудня

У західних областях очікується мокрий сніг та дощ, місцями ожеледиця. Температура вночі та вдень близько 0 градусів, вдень у Хмельницькій області 5-7 градусів тепла. У Карпатах очікується сніг, температура вночі та вдень 1-6 градусів морозу.

У Житомирській, Вінницькій, Одеській, Черкаській, Миколаївській та Кіровоградській областях дощ, на решті території без опадів. Температура вночі та вдень 2-7 градусів тепла, у південних областях вдень 7-12 градусів, у східних областях вночі 1-6 градусів морозу.

У столиці буде дощ, температура – 4-6 градусів тепла.

13 грудня

Понеділок у деяких регіонах буде з опадів. На заході, півночі, частково у південній та центральній частині очікується дощ із мокрим снігом. Температура повітря -2…+4 градуси, на сході та півдні до +5…+7 градусів.

Вдень похмуро та туманно. У західному регіоні буде -1...+1 градусів, на півночі, сході та в центрі - 0...+4 градусів, у південних регіонах до +8 градусів.

14 грудня

Вночі синоптики прогнозують мокрий сніг. Температура повітря триматиметься позначки -1 до -5 градусів у західних областях. В інших регіонах... +2 градуси, на півдні +2...+6 градусів.

На півдні буде тепло - +10 градусів, на заході - +3 ... +6 градусів, на решті території в межах 0 ... +2 градусів.

15 грудня

У середу, на щастя, майже не очікується опадів. Проте, дощ не порадує мешканців Запоріжжя, а також Миколаївської, Одеської та Херсонської областей.

Вдень температура повітря встановиться на рівні -1...+1 градусів, місцями в центрі та на сході +2...+4 градусів, у південних регіонах до +5 градусів.

16 грудня

У четвер температура повітря радуватиме, проте сонця не відчуватимемо. У західних регіонах очікується сніг із дощем. Вдень температура буде від -1 до 1 градуса.

На сході та півдні країни пануватиме весняна погода, вдень – 3...5 градусів, а вночі -0...2 градуси.

В українській столиці буде мокрий сніг.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що на вихідних у ряді областей України очікуються опади: місцями можливі дощі з грозами.