RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Навколо людей Порошенка розгорається скандал з прослуховуванням

В Україні розгорається скандал навколо прослуховування журналістів видання "Українська правда", яке здійснюється нібито на замовлення людей з адміністрації президента Петра Порошенка.

Керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук, коментуючи в ефірі одного з українських телеканалів дані про прослуховування і стеження в статті на сайті "УП", заявив, що витік інформації про діяльність журналістів міг відбутися не в результаті прослуховування.

У статті йдеться з посиланням на джерела, що прослуховуванням журналістів займалася СБУ на прохання Адміністрації президента.

Ткачук зазначив, що опубліковані матеріали є сумнівними доказами. Він також відмовився розповісти, чи пов'язана ця ситуація з убивством Павла Шеремета.

Свою думку з цього приводу висловили у соцмережі журналістка Світлана Крюкова та главред "УП" Севгиль Мусаєва-Боровик.

Як повідомляв "Апостроф", заступник керівника Національної поліції України Вадим Троян заявив, що за загиблим в Києві в результаті підриву автомобіля журналістом Павлом Шереметом та його цивільною дружиною, власницею "Української правди" Оленою Притулою велося стеження ще восени минулого року.