RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Новачок "Динамо" заявив, що його не лякає війна на Донбасі

Угорський захисник київського "Динамо" Томаш Кадар розповів про своє рішення змінити Польщу на Україну. Нагадаємо, що гравцем українського клубу футболіст став цієї зими, а до цього він виступав у складі польського клубу "Лех".

"У моїх послугах були зацікавлені багато клубів, але конкретна пропозиція в "Лех" надійшла лише від "Динамо". Так що, думаю, я прийняв правильне рішення, підписавши контракт з киянами. Це престижний клуб, який грає в єврокубках і бореться за чемпіонство. Я готовий до нового виклику.

Я знав, куди переходжу. Адаптація легкою не буде, тому що я не розмовляю російською або українською, а англійською в "Динамо" розмовляють мало гравців. Скільки "Динамо" заплатило за мене? Я знаю суму, але якщо "Лех" або "Динамо" захочуть, то розкривають її. Я не можу сказати.

Що стосується ситуації з війною в Україні, то я знаю, що відбувається в цій країні, але я приїхав грати у футбол. Київ знаходиться далеко від зони бойових дій, так що я нічого не боюся", - заявив Кадар в інтерв'ю "Динамомании".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Динамо" відправило колумбійського легіонера в Бразилії.