RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Олланда пообіцяли продовжити санкції проти РФ: путінці в люті

Міністр закордонних справ Франції Жан-Марк Ейро заявив, що Євросоюз продовжить економічні санкції проти Росії на півроку.

Про це повідомляє РИА Новости.

"Сьогодні умови для зняття санкцій не виконані, Мінські угоди не виконуються. Є зрушення, але недостатні. Я хочу, щоб на наступному засіданні Євроради, тому що доцільність цих санкцій буде визначатися на рівні глав держав і урядів, ми не задовольнилися автоматичним продовженням санкцій на шість місяців, а щоб пройшла дискусія, і щоб президент Франції Франсуа Олланд) і канцлер ФРН (Анґела Меркель) змогли повідомити, що зробив "нормандський" формат для зрушень у виконанні мінських угод", - зазначив глава МЗС Франції.

Ця новина викликала гостру реакцію у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна, коментарі яких залишені на сайті РИА Новости.

"А чого всього на півроку? А ми продовжимо ембарго на рік", - пише Петро Іванович Дубровський.

"Ні чого нового не сталося! Нашим політикам треба закінчити міркувати про скасування санкцій. а працювати над своїм виробництвом. І ввести ще санкції для гейропи крім прод ембарго", - вважає Олександр Балаєв.

"Маріонетки дядечка Сема. Генерала Де Голля на вас немає...", - заявив Serg.ham.

"Ну все тепер, навіть і не знаю як тепер я буду далі жити)))))))Ну а якщо по суті,хлопці в Європі ви серйозно????Кому від цього гірше?Нам вже абсолютно по барабану,є санкції або їх немає,а от Європа може остаточно втратити наші ринки,так і бажання працювати з Європою теж як то зменшиться.Кому вони й що доводять?))))))", - спробував провести аналіз наслідки санкцій ЄС Андрій.

Як повідомляв "Апостроф", канцлер ФРН Ангела Меркель заявила про готовність ввести нові санкції проти РФ.