RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У США заговорили про нові санкції проти РФ: путінці кепкують

США припускають, що хакерську атаку на сервери Демократичної партії здійснила Росія, і розглядають введення нових санкцій проти РФ.

Про це повідомляє прокремлівський ресурс "РИА Новости" з посиланням на американське видання The Wall Street Journal.

Як пишуть ЗМІ, для введення нових санкцій щодо Росії Вашингтону потрібно висунути публічні звинувачення проти Москви чи хакерів, за якими стоїть Кремль. Однак наразі США не розкривають імена причетних до зламу пошти Демократичної партії.

Зокрема, в результаті вищевказаної хакерської атаки на сайті WikiLeaks були опубліковані 19 тисяч листів, з яких випливає, що під час праймеріз апарат Демократичної партії фактично працював на Хілларі Клінтон проти Берні Сандерса.

Новина про можливе введення нових санкцій проти РФ викликала уїдливі коментарі на сайті "РИА Новости" прихильників політики російського президента Володимира Путіна.

"На мою думку, нам санкції тільки на користь - мобілізують людей і об’єднують людей на боротьбу зі спільним ворогом. Мабуть, благополуччя - це теж війна (за благополуччя)", "найжахливіша санкція проти Росії - це анулювати ліцензію з виробництва гамбургерів з чизбургерами.Тоді точно лапки до верху, візьміть, будь ласка, Крим назад. Я думаю, Росіяни і в постолах готові ходити за свої достоїнства і честь", "Ну все! Тепер Афони перестануть продавати! Як жити далі?!))", "це викликає "зворушливу" посмішку, як до дитини, котра кидає горох у стіну", "Росія поки їм дозволяє мати на півдні Сирії декілька маленьких баз. Може, вдарити по них за спробу тероризму в Крим і за санкції? Повідомити, що більше на півдні Сирії не можна їм бути", - вважають путінці.

Як повідомляв "Апостроф", прихильники Путіна позитивно відреагували на можливий розрив дипломатичних відносин Росії з Україною.