RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

У Росії пророкують Флінну в'язницю через зв'язки з Кремлем

Російський політолог Андрій Піонтковський поділився думкою про те, чим завершиться розслідування щодо махінацій і зв'язків членів команди Трампа з Росією.

Припущення Піонтковського про можливі результати такого розгляду наводить портал "Обозреватель".

Політолог вважає, що в результаті можуть бути оголошені публічні звинувачення на адресу осіб, недавно близьких до Трампа, таких як Манафорт, Пейдж і Майкл Флінн. При цьому з приводу останнього Піонтковський не виключає довічного ув'язнення, оскільки він "занадто міцно підсів на російське фінансування".

Розмірковуючи про те, які можуть бути наслідки для самого Трампа, Піонтковський зазначає, що все залежить від його поведінки. При цьому нинішні спроби президента США відгородитися від звинувачень політолог вважає дурними і лише погіршують його становище. Зокрема, Піонтковський наводить як приклад спростування з боку керівників ФБР і АНБ, які не підтвердили звинувачення Трампа в організації прослуховування його передвиборного штабу адміністрацією Обами.

Раніше "Апостроф" приводив думку Піонтковського про можливість імпічменту Трампа в разі будь-яких спроб піти на угоду з Путіним.