RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Друг головного піарника Путіна розповів про втому в РФ від Криму

Російський журналіст Олексій Венедиктов, який є другом прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова, розповів, чому в Росії запропонували провести вибори президента спільно з святкуванням річниці окупації Криму.

Про це Він повідомив в інтерв'ю "Эхо Москвы".

За його словами, Путін, якщо він висуне свою кандидатуру, переможе у першому турі президентських виборів, але йому потрібна не просто перемога, а перемога саме з "повагою і любов'ю".

"Це, все-таки, захоплення, як Путін це зробив. Як він це зробив історично правильно з точки зору більшості населення, відновив справедливість", - сказав Венедиктов, маючи на увазі окупацію Криму в 2014 році, коли офіційний рейтинг Путіна досяг 86%.

"Він отримав величезний запас поваги і любові від значної частини населення", - каже журналіст, зазначивши, що окупація Криму була фактично безкровною, на відміну від воєн на Донбасі і в Сирії.

"Що відбувається далі? Відбуваються далі 2 історії – це Донбас і, відповідно, Сирія, так? Не вийшло відтворити, і навіть втома від Криму. І тому настала ерозія любові", - зазначив Венедиктов.

За його словами, з моменту окупації Криму пройшло вже майже три роки і захоплюватися цим населення РФ вічно не може.

Докладніше про те, чому вибори президента РФ можуть відбутися у річницю окупації Криму читайте в матеріалі "Апострофа".