Закусок до новорічного столу є безліч, найпопулярніші з них - рулетики з лаваша, канапе, шпажки з різними начинками, закуски в тарталетках тощо. Авторка українського кулінарного блогу "Смачно та гарно вдома" розповіла, як приготувати закуску у вигляді новорічної ялинки.

На YouTube-каналі фудблогерка пояснила, що створити яскраву закуску за лічені хвилини - простіше простого, з цим завданням точно впорається новачок.

picture
Скріншот

 

Інгредієнти:

  • 120 г консервованого тунця;
  • 100 г крем-сиру;
  • три варені яйця;
  • 1 ст. л. майонезу;
  • кріп і червона ікра для декору;
  • 12 шт. крекера.

Читайте також: "Ніколи не розчарують": як швидко приготувати смачні мішечки з лососем

Приготування

Кріп дрібно нарізати. В окремій ємності змішати тунець, крем-сир, натерті на великій тертці яйця. Додати майонез та перемішати.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
picture
Скріншот
 

Поставити начинку в холодильник на кілька годин. Сформувати з маси кульки.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Викласти кожну кульку на крекер та виліпити корпус потрібної форми. Прикрасити ялиночки кропом. Смачного.

Раніше ми писали, що Євген Клопотенко поділився рецептом канапок з ікрою.

Цікаві новини для вас: