Закусок до новорічного столу є безліч, найпопулярніші з них - рулетики з лаваша, канапе, шпажки з різними начинками, закуски в тарталетках тощо. Авторка українського кулінарного блогу "Смачно та гарно вдома" розповіла, як приготувати закуску у вигляді новорічної ялинки.
На YouTube-каналі фудблогерка пояснила, що створити яскраву закуску за лічені хвилини - простіше простого, з цим завданням точно впорається новачок.
Інгредієнти:
- 120 г консервованого тунця;
- 100 г крем-сиру;
- три варені яйця;
- 1 ст. л. майонезу;
- кріп і червона ікра для декору;
- 12 шт. крекера.
Читайте також: "Ніколи не розчарують": як швидко приготувати смачні мішечки з лососем
Приготування
Кріп дрібно нарізати. В окремій ємності змішати тунець, крем-сир, натерті на великій тертці яйця. Додати майонез та перемішати.
Поставити начинку в холодильник на кілька годин. Сформувати з маси кульки.
Викласти кожну кульку на крекер та виліпити корпус потрібної форми. Прикрасити ялиночки кропом. Смачного.
Раніше ми писали, що Євген Клопотенко поділився рецептом канапок з ікрою.
Цікаві новини для вас:
- Рулет - як із ресторану: як приготувати шпинатні млинці із сирною начинкою
- "Вони отримають компліменти": як приготувати соковиті вареники з печінкою та картоплею
- Як приготувати ліниві вареники: простий рецепт відмінної страви на вечерю