Гендиректор "Укрпошти" Ігор Смілянський поділився своїми кулінарними забаганками. Чоловік запевнив, що обожнює тюльку з чорним хлібом, але цього разу він "вполював" раків.

В Telegram Смілянський оприлюднив короткий ролик з вареними раками.

picture Раки чи тюлька?Фото: Колаж

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Ігор Юхимович наголосив, що раки дарують одеситам позитивні емоції, а це зараз дуже потрібно людям.

Читайте також: "Обирайте темні сорти": Клопотенко розповів, як приготувати сливову наливку.

"За вікном глибока осінь, хотілося тюльки із чорним хлібом і цибулею, але тюльку гарну не знайшов. Але коли немає тюльки – є раки, ці, може, і не по п'ять, а по три, але теж додають людям з Одеси додаткову енергію, коли треба позитивні емоції", – написав він.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

picture Ігор Смілянський знається на ракахФото: Скріншот

Додамо, що у Ігоря Смілянського губа не з лопуцька. Очільник "Укрпошти", обираючи раків, обирає користь для здоров'я. Варені раки є дієтичним продуктом, вони низькокалорійні та з високим умістом білка. А тюлька - це також непогано з чорним хлібом та цибулею, вона підходить для дієтичного харчування. Ця риба родини оселедцевих корисна для здоров'я кісток, роботи мозку та серця.

Раніше ми писали, що Данило Гетманцев похизувався своїми кулінарними здібностями. Він згадав довоєнний рецепт в'яленої сливи в олії.

Цікаві новини для вас: