Лайм

Alina Pash випустила кліп на свою пісню-маніфест: відео

Співачка використовує кілька мов в куплетах пісні, направляючи вектор звернення проти нерозуміння мас

Українська хіп-хоп виконавиця Alina Pash презентувала кліп на свій трек N.U.M. (Nobody understand me) з елементами етнічних мотивів. Відео було знято на минулорічному фестивалі Brave Factory. Там же вперше була представлена і сама пісня.

Прем'єра відеокліпу відбулася 7 липня на YouTube-каналі виконавиці. N.U.M. - арт-маніфест із закликом до усвідомлення власного коріння і незабуття місць сили артиста.

У треку Alina Pash співає українською, російською та англійською. Своєю піснею вона хоче донести те, що у музики не існує кордонів, а мова - це тільки один з інструментів.

N.U.M - гострий і сміливий меседж, який повністю передає настрій співачки і впевненість в словах: "Підзавалити горізонтів можу я добряче".

  • Раніше Alina Pash об'єдналася з іншими музикантами і записала пісню "Різні.Рівні". Мета проекту - через музику донести українцям важливу думку: ми всі рівні, незалежно від гендерної ідентичності і сексуальної орієнтації.
  • А також записала зворушливу пісню "Не впасти" з 13-річною дівчинкою, прикутою до інвалідного візка через спінальну м'язову атрофію.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях