Лайм

KAZKA вирушає до наймасштабнішого за свою 5-річну історію туру з важливою патріотичною місією

#IAMUKRAINE стартує на американському музичному фестивалі SXSW в Остіні

новини компаній

#IAMUKRAINE – саме так тепер звучить ключовий меседж гурту KAZKA, який уже давно закріпив за собою статус культурного посла України у світі. Мільйони людей із різних куточків планети на репіті слухають пісню "Плакала" – перший україномовний трек, який став №3 у чарті глобальної музичної платформи Shazam і досі б'є рекорди за кількістю прослуховувань.

Фото: KAZKA

А незабаром "Плакала" разом із іншими хітами гурту прозвучить 18 березня на одному з найкрутіших музичних фестивалів США – SXSW в Остіні. Там і почнеться американська частина світового туру KAZKA SVIT, який триватиме в інших містах США, зокрема Чикаго, Лос-Анджелесі, Майамі та Нью-Йорку.

"Для нас величезна честь представляти Україну на такому престижному та важливому для кожного музиканта заході, особливо зараз, коли наша країна переживає непрості часи", – ділиться продюсер гурту Юрій Нікітін.

Звичайно, #IAMUKRAINE – це не просто слоган туру, а й основа філософії KAZKA. Гурт має намір не лише ділитися творчістю, а й розповідати світові про Україну як у контексті музики, так і в контексті реалій. Команда KAZKA закликає всіх небайдужих ставити хештег #IAMUKRAINE, щоб якомога більше людей могли впізнати нашу країну та підтримати її у цей складний період.

Фото: https://www.instagram.com/kazka.band/

"Своєю творчістю ми хочемо привернути увагу до тієї загрози, яка стала зараз найактуальнішою темою в країні. Ми хочемо показати, що Україна – це не просто фізичні кордони та народ, якому все це дуже болить, а всі ті, хто підтримує нас у світі. Ми бачимо свою місію в тому, щоб об'єднати небайдужих до України людей", – каже солістка гурту Олександра Заріцька.

Вже у квітні група повернеться з-за океану і продовжить своє турне у всіх великих містах України. А кульмінацією гастрольної подорожі KAZKA.SVIT стане шоу у київському Палаці спорту, яке відбудеться 24 травня 2022 року. Воно буде у всіх сенсах грандіозним – на найвищому світовому рівні – і поєднає у собі різні музичні жанри, ефектну сценографію, запрошених зіркових виконавців, унікальні інноваційні рішення, вражаючу хореографію та, звичайно ж, найкращі пісні за 5 років існування гурту.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Тіна Кароль в Osocor Residence: 14 червня співачка дасть концерт просто неба в резиденції

Незабутній вечір під відкритим небом разом із Тіною Кароль! 14 червня в резиденції Osocor Residence співачка влаштує грандіозний концерт

Танцювальні суботи, вар’єте, рок, ска-панк і вистави: Caribbean Club анонсує події квітня-травня

"Карибські вечорниці", вар’єте "Рояль" у форматі дінер-шоу, концерт EPOLETS: події квітня і травня в Caribbean Club

Легендарна VERKA SERDUCHKA зіграє благодійний концерт в Osocor Residence

VERKA SERDUCHKA виступить в Osocor Residencе з мегахітами і новою версією Dancing Lasha Tumbai