Лайм

"Ми з України": Кароль, Каменських, Полякова та інші зірки випустили потужну пісню про рідну країну

"У боротьбі за незалежність українці максимально об'єдналися"

Українські артисти випустили нову спільну пісню, що має назву "Ми з України". У відео до патріотичної композиції виконавці з'явилися з синьо-жовтими прапорами.

"Телеканал "Україна" разом із найпопулярнішими артистами вітчизняного шоу-бізнесу презентує пісню незламності нашого народу "Ми з України". Вона створена, щоб висловити підтримку й пошану незламності, згуртованості та бойовому духу нашого народу у цій жорстокій війні. Усі ми, як один, виборюємо свободу і європейське майбутнє України", - говориться у підписі до ролика, який опублікований на YouTube.

Оля Полякова, Михайло Хома (DZIDZIO), Наталія Могилевська, Тіна Кароль, Олег Фагот Михайлюта, Юлія Саніна, MELOVIN, Оля Цибульська, ALEKSEEV, Настя Каменських, Злата Огнєвіч, Олександра Заріцька ("КАЗКА"), Артем Пивоваров, Муаяд Абдельрахім (переможець проекту "Співають всі") разом виконали надихаючу композицію. У кліпі також можна побачити українських телеведучих – Володимира Остапчука та Олексія Суханова.

У описі до відео розповідається, що авторами пісні є Артур Желєзняк та Маша Лічі, а режисером зворушливого кліпу виступив Костянтин Гордієнко.

"Як з перших днів життя, так і з перших днів війни, я з тобою, мій Київ! Ти – незламна, моя Україно! Нас мільйони, твоїх дітей, з тобою весь цей час. Ми будем стояти, і нас не зламати! Ми зможемо все пережити, ми обов’язково побачимо парад Перемоги на твоєму Хрещатику!" – каже Могилевська.

Фото: YouTube

"Дякую Богу, мамі і татові за те, що я українець, що переживаю разом зі своїми земляками непрості, але надзвичайно важливі часи. Бути частиною надзвичайного народу України – це для мене честь! Слава Україні! Героям Слава!" – коментує прем’єру Михайло Хома.

Фото: YouTube

"У боротьбі за незалежність українці максимально об'єдналися. Ми щодня демонструємо світові, що у єдності наша сила. Зараз ми перейшли в іншу фазу: взаємозалежність. І це важливо, адже ми фактично відстоюємо право на існування українців як нації. І поки ми разом, нас не здолати", - впевнений Артем Пивоваров.

Фото: YouTube

"Разом ми єдині - думками, бажаннями та спільними діями. Зараз наш народ як ніколи об’єднався заради перемоги та мирного майбутнього на нашій любій Батьківщині", - говорить Каменських.

Фото: YouTube

"Я – представник культурного фронту. Так було до початку війни в Україні і так буде після нашої перемоги. Усі ми, люди мистецтва, розповідаємо про нашу країну всьому світові за допомогою музики. Я записувала цю пісню в Чикаго, де виступала на одному з благодійних концертів на підтримку України, і думала, яка я щаслива бути українкою, яка для мене честь бути з моєю країною і моїм народом єдиним цілим. І я щиро вірю в те, що ми переможемо", - коментує Злата Огнєвіч.

Фото: YouTube

"Зараз дуже важливо, щоб всі люди об’єднувалися і робили разом спільну справу, яка наближатиме до перемоги нашу країну. Це не виключення і для артистів, саме пісня та відеокліп "Ми з України" об’єднали українських виконавців. І ця композиція стане народною", - висловлює свою думку MELOVIN.

Фото: YouTube

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Голлівудський холостяк: чи правдиві чутки про заручини Леонардо Ді Капріо з відомою моделлю

49-річний актор Леонардо Ді Капріо та його 25-річна дівчина Вітторія Черетті не заручені - каблучка на руці моделі не заручна

Обставини з'ясовуються: у поліції прокоментували смерть концертного менеджера Анастасії Приходько

У Анастасії Приходько помер концертний менеджер - про трагедію у Турскавці висловилася поліція Львівської області

Що сталося з Селін Діон і яка рідкісна хвороба змусила її зникнути зі сцени

На що хвора Селін Діон і як вона виглядає зараз - у 2022 співачка вперше розповіла, що у неї невиліковне неврологічне захворювання