Лайм

Перша учасниця "Євробачення-2023": яка співачка представить Ізраїль на конкурсі

У 2021 році артистка була визнана найпопулярнішою ізраїльською виконавицею

Поки Європейська мовна спілка (EBU) ще вирішує, де проводити "Євробачення-2023", Ізраїль уже визначився зі своєю конкурсанткою. Країну на міжнародному пісенному конкурсі представлятиме 21-річна співачка Ноа Кірел.

Виконавицю обрали з поміж 78-ми інших претендентів. "Схоже, ми повертаємося в сезон! Велика ізраїльська поп-зірка Noa Kirel стала першою підтвердженою виконавицею на "Євробаченні-2023", - говориться в заяві, яка з’явилася на сторінці конкурсу у Instagram.

Фото: instagram.com/eurovision

"Для нас отримання звістки стало великим сюрпризом. Ми раді і вдячні за вибір і Ноа. Пишаємося можливістю з честю представити Ізраїль", – прокоментували цю новину представники Кірел.

Що відомо про предствницю Ізраїль на "Євробаченні-2023"?

У 2021 році Ноа Кірел була визнана найпопулярнішою ізраїльською виконавицею. Наприкінці того ж року вона відкрила міжнародний конкурс "Міс Всесвіт" в Ейлаті композицією, яку побачили та почули 600 млн глядачів у всьому світі. У лютому 2022 року артистка увійшла до престижного списку 20 багатообіцяючих виконавців світу, згідно з рейтингом американського журналу People. За останні кілька років 12 її різних синглів потрапили до двох найкращих ізраїльських чартів і набрали понад 550 мільйонів переглядів на YouTube. Загалом дівчина випустила 41 сингл у жанрі хіп-хоп та електро-поп.

Фото: instagram.com/noakirel

Кірел народилася в Раанані. Вона є молодшою дитиною у родині. Має двох старших братів. Її батько є генеральним директором Glassco Glass, імпортного скляного бізнесу зі штаб-квартирою в індустріальному парку Barkan.

Фото: instagram.com/noakirel

  • Нагадаємо, Україна оскаржить рішення провести "Євробачення-2023" в іншій країні. Міністерство культури та "Суспільне" не згодні з організаторами конкурсу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Олег Скрипка зробив заяву про мобілізацію та відповів, чи готові його сини піти на фронт

Олег Скрипка заявив, що кожен має сам вирішувати, чи вступати до ЗСУ - артист пояснив, чому він не наважився на цей крок

Став іншою людиною: Огнєвіч розповіла про батька, який рятує українських військових

Батько Злати Огнєвич служить у 65 років - чоловік лікує рятує поранених українських бійців у Харківській області

Українська ведуча повідомила про лікування раку, який повернувся через 12 років

У Наталії Фіцич виявили онкологію - ведуча розповіла про лікування захворювання, яке повернулося до неї через 12 років